29. jul. 2016

Nordijski center v Planici - here we come!

Včeraj smo nekajmesečno kreativno delo predstavili v Nordijskem centru v Planici. Jožetove (Hribar-os d.o.o.) ideje in nekaj mojega (Lili Panjtar, LILAStudio) dizajna, vizija, koncept ... vztrajnost ...
Mora nastati nekaj zanimivega in dobrega.
Seveda nas čaka še ogromno dela, realizacij, popravkov, izboljšav ... a naše maskote so že zdaj nekaj povsem novega, opaženega, drugačnega.


V duhu ideje VSAKEMU SVOJO KROGLO - HRIBAR BALL FOR ALL smo zapolnili čisto nove prodajne police v Nordijskem centru Planica. S prvimi maskotami.


Smučarji in navijačiKekec, Mojca, Bedanec, PehtaPrešeren in ZiplinerJožetov slogan MEČEM IN MISLIM, TOREJ SEM! pa lepo predstavljajo različni rekviziti, s katerimi lahko ciljamo v edinstveno gumeno tarčo - vrhunski Hribarjevi gumeni Balinčki za najboljše, Prvi leseni balinčki z vgravirano unikatno številko, najboljši frizbiji Aeriboc in najboljše rakete/žoge Vortex. Vse skupaj je od včeraj naprej možno videti in kupiti tudi v Nordijskem centru v Planici.


Trgovina v Nordijskem centru Planica je oživela. Firbcev ni manjkalo in našel se je prvi kupec lesene medalje. Bravo, Jože! Zdaj pa s polno paro delat naprej!


Ni komentarjev:

Objavite komentar